Communicatie

  << Terug

Groots jubileumfeest

Groots jubileumfeest kbo nieuwegein vianen
Groots jubileumfeest kbo nieuwegein vianen
Op zondag 29 september vond in zalen- en partycentrum 't Veerhuis het jubileumfeest van de KBO-afdeling Nieuwegein plaats. Reden: het 35 jarig bestaan van onze afdeling.
Na een hartelijke ontvangst met koffie en gebak werden de aanwezigen toegesproken door de voorzitter, dhr. Ad Driessen. Deze kondigde aan het einde van zijn toespraak Theater- en Zangroep De Weduwen aan. Zij brachten een gevarieerd repertoire van liedjes ten gehore, vaak voorzien van een eigen tekst. Elk lied werd door een van de Weduwen aangekondigd door op toepasselijke wijze in te haken op wat onze KBO-afdeling doet. Dat maakte het geheel nog specialer.
Na een pauze, met tijd voor een verfrissend drankje, vervolgden de dames en hun begeleidende muzikanten het programma. Hierbij werden zelfs "twee records" neergezet: gezamenlijk meezingen (209 deelnemers) en gezamenlijk dansen op de muziek (199 deelnemers). Het optreden werd beëindigd met een massaal meegezongen slotlied. Een van de leden zette spontaan een dans in; voor de saxofonist aanleiding om ter plaatse de muzikale begeleiding op zich te nemen. Een heuse polonaise van leden en leden van de zanggroep vormde het slot van een alom gewaardeerd optreden.
De feestelijke bijeenkomst werd afgesloten met een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje, op professionele manier verzorgd door personeel van 't Veerhuis.
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd jubileumfeest.
 

Groots jubileumfeest kbo nieuwegein vianen

Lid worden

Ook lid worden? Check de voordelen van een lidmaatschap, klik hier...

Wat zijn wij

Een vitale organisatie van senioren voor belangenbehartiging, dienstverlening, informatie en ontspanning.

Contact

Voor algemene vragen belt u met onze servicelijn 030 - 60 63 965. U kunt ook ons contactformulier gebruiken, klik hier...