Communicatie

  << Terug

Uitnodiging feestelijke middag i.v.m. 35-jarig jubileum

In verband met de viering van het 35-jarig bestaand van de KBO-afdeling Nieuwegein/Vianen worden leden van harte uitgenodigd om op zondag 29 september 2019 een feestelijke middag bij te wonen. De uitnodiging is bij u afgeleverd als los blad in het KBO-Magazine nummer 7/8 (juli/augustus). Vanaf 13:30 uur bent u welkom in 't Veerhuis (Nijemonde) in Nieuwegein-zuid (vlakbij winkelcentrum Hoog-Zandveld). Om 14:00 uur begint het programma, waaraan theater-zanggroep De Weduwen een belangrijke, sfeervolle, ontroerende en romantische bijdrage levert.
We sluiten af om 17:00 uur.

BELANGRIJK:
De entree is gratis maar alleen voor leden van de KBO-afdeling Nieuwegein/Vianen die zich hiervoor van te voren hebben opgegeven. U kunt zich aanmelden door de antwoordstrook van het uitnodigingsformulier in te vullen en op te sturen naar Angela Kok, Guldenroede 36, 3434 CM Nieuwegein. Aanmelding per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TOEWIJZING GEBEURT OP VOLGORDE VAN BINNENKOMST VAN DE AANMELDING

 

 

Lid worden

Ook lid worden? Check de voordelen van een lidmaatschap, klik hier...

Wat zijn wij

Een vitale organisatie van senioren voor belangenbehartiging, dienstverlening, informatie en ontspanning.

Contact

Voor algemene vragen belt u met onze servicelijn 030 - 60 63 965. U kunt ook ons contactformulier gebruiken, klik hier...