Communicatie

  << Terug

Vacatures bij onze afdeling

Momenteel zijn er drie vacatures binnen onze afdeling:

1. Coördinator bezorging
Tien maal per jaar ontvangen leden het KBO Magazine en zesmaal daarbij gevoegd onze nieuwsbrief "De Brug". Samen met de hoofdbezorgers zorgt de coördinator bezorging ervoor dat van de bladen bezorgpakketten worden gemaakt. Dit gebeurt bij de coördinator thuis. Tevens maakt hij/zij de looplijsten aan de hand van het ledenbestand en ontvangt het drukwerk thuis.
Meer informatie bij Angela Kok: 030 606 39 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Tweede penningmeester
Ter ondersteuning - en vervanging bij afwezigheid - van onze penningmeester zoeken wij iemand met financiële affiniteit. Meer informatie bij Jan Veendaal 030  604 53 53 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3. Lid van de kascommissie
Voor het boekjaar 2020 zijn wij op zoek naar een tweede lid van de kascommissie. Deze commissie controleert na het verstrijken van het boekjaar de financiën van onze vereniging en brengt hiervan verslag uit aan de Algemene Ledenvergadering. Leden van de kascommissie worden voor twee termijnen benoemd. Meer informatie bij de secretaris Henk Valkenet 06 21 989 489 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden

Ook lid worden? Check de voordelen van een lidmaatschap, klik hier...

Wat zijn wij

Een vitale organisatie van senioren voor belangenbehartiging, dienstverlening, informatie en ontspanning.

Contact

Voor algemene vragen belt u met onze servicelijn 030 - 60 63 965. U kunt ook ons contactformulier gebruiken, klik hier...