Communicatie

Bezorgers

Bezorgers kbo nieuwegein vianen

Alle KBO-leden ontvangen 10x per jaar het KBO-PCOB Magazine, het landelijke blad van de gezamenlijke bonden KBO en PCOB. Het binnenkatern verschilt per bond.
Daarnaast ontvangt u 6x per jaar van onze KBO-afdeling Nieuwegein/Vianen een eigen nieuwsbrief "De Brug" met het afdelingsnieuws en andere berichten die voor u van belang kunnen zijn. De Brug wordt bij het KBO-PCOB Magazine gevoegd. Deze bladen worden door een team van circa 30 vrijwilligers bij u thuis bezorgd. Soms worden ‘extra stukken’ toegevoegd, zoals informatie over activiteiten.

Verschijningsdata
Onder het kopje Nieuws (doorlinken) kunt u zien wanneer het Magazine en de De Brug verschijnen.
Heeft u een bericht aangaande de bezorging, neem dan contact op met een van de coördinatoren (link naar NAW- en tel en mailgegevens van Ton en Johan)

Een oproep aan de leden

Wij altijd op zoek naar reservebezorgers. Wellicht wilt u ons helpen in geval van nood, als uw vaste bezorger door vakantie of ziekte niet in staat is om zijn/haar wijk te lopen.
U loopt altijd een wijk in uw eigen omgeving. Voelt u hier iets voor? Neem dan contact op met:

Coördinatie Nestorbezorging

Angela Kok, T 030 - 60 63 965 / E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Johan Regtien, T 030 - 60 62 430 / E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ton Vermeulen, T 030 - 60 37 148 / E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden

Ook lid worden? Check de voordelen van een lidmaatschap, klik hier...

Wat zijn wij

Een vitale organisatie van senioren voor belangenbehartiging, dienstverlening, informatie en ontspanning.

Contact

Voor algemene vragen belt u met onze servicelijn 030 - 60 63 965. U kunt ook ons contactformulier gebruiken, klik hier...