Over de KBO Afdeling Nieuwegein/Vianen

Attentiefonds

Attentiefonds kbo nieuwegein vianen

Vindt u het ook zo leuk om op uw verjaardag een leuke kaart te ontvangen? Het Attentiefonds van onze afdeling zorgt er voor dat jarige leden een kaartje krijgen. We hebben dat wel enigszins gereguleerd, want met ruim 750 leden is dat een heel karwei.

Bent u 80 jaar of 85 jaar geworden, dan ontvangt u van ons een verjaardagskaart van ons. Van uw 90ste verjaardag krijgt u er elk jaar een toegestuurd.

Uw verjaardagen zijn bij ons bekend (die kunnen we afleiden uit uw geboortedatum die bij onze ledenadministratie bekend is). Echter, als u een huwelijksjubileum viert of indien u wordt opgenomen in het ziekenhuis, dan weten wij dat meestal niet. Vandaar dat wij onze leden (of hun familieleden) vriendelijk verzoeken dit aan ons door te willen geven.
Ook in geval van een overlijden van een lid van onze vereniging ontvangen wij graag een bericht van de familie. Wij kunnen in dat geval een toepasselijke kaart sturen of op andere wijze onze deelneming tonen. Een blijk van 'medeleven-met-onze-leden'.
Voor het doorgeven van een bericht kunt u contact opnemen met de coördinator van het Attentiefonds Joke Kersten T 030 604 09 73 / E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden

Ook lid worden? Check de voordelen van een lidmaatschap, klik hier...

Wat zijn wij

Een vitale organisatie van senioren voor belangenbehartiging, dienstverlening, informatie en ontspanning.

Contact

Voor algemene vragen belt u met onze servicelijn 030 - 60 63 965. U kunt ook ons contactformulier gebruiken, klik hier...